ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στο ξενοδοχείο το wooden menu cube μπορεί να μετατραπεί σε εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια! Η Κάθε πλευρά του μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να δείχνει στον πελάτη σας απόλυτα ελεγχόμενο περιεχόμενο το οποίο μπορείτε να το τροποποιείτε κατά το δοκούν αφού είναι ψηφιακό!

Ο Πελάτης σκανάροντας τον κύβο, που μπορείτε να του τον δίνετε με το που έρχεται και να σας τον επιστρέφει με την αποχώρησή του, μπορεί να απολαύσει τις εξής λειτουργίες:

  1. Αν έχετε μενού, μπορεί να δει ψηφιακά το MENU σας με πλήρες φωτογραφικό υλικό ή ακόμη και βίντεο.
  2. Συνδέεται στο WiFi του δωματίου απλά σκανάροντας τον κύβο χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσει κάποιον κωδικό και εννοείται χωρίς να έχει όμως πρόσβαση για κακόβουλες ενέργειες στο δίκτυό σας! Απλά του δίνετε τον κωδικό με ψηφιακό τρόπο χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσει τίποτα.
  3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Η επόμενη πλευρά του κύβου θα μπορούσε να είναι προτάσεις διασκέδασης ή φαγητού καθώς και περιηγήσεις στην περιοχή αλλά και δυνατότητα ΚΡΑΤΗΣΗΣ απευθείας σε σελίδα που θέλετε εσείς να στείλετε τον πελάτη σας, για να βρει αυτοκίνητο ή άλλη υπηρεσία και παράλληλα να φαίνεται ότι η κράτηση έγινε από πελάτη του ξενοδοχείου και αυτό να είναι μετρήσιμο για πιθανή συνεργασία με κάποια εταιρία!
  4. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σε αυτό το πεδίο μπορεί ο πελάτης σας να κάνει μια ιδιωτική αξιολόγηση και να την λάβετε υπόψη στην λήψη αποφάσεων για σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά θέματα!
  5. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ή ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: ΜΠΟΡΕΙ να μπει και ο κανονισμός αλλά και οι προσφορές σας για δραστηριότητες εντός ή εκτός του ξενοδοχείου και αυτό να τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες σας

Κάθε άλλη παρουσίαση-λειτουργία είναι εφικτή γιατί το Wooden Menu Cube δεν έχει όρια! Ρωτήστε μας για τον τρόπο που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν οι δικές σας ανάγκες ΨΗΦΙΑΚΑ στην συσκευή του χρήστη!